Online privélessen

blender
Wij zijn bezig om onze cursussen te moderniseren door het online platform te gebruiken met aangepaste programma's die gebaseerd zijn op  de beschikbaarheid en voorkeur van elke student.
De algemene cursussen Frans worden online aan zowel beginners als gevorderden aangeboden; van niveau A1 tot B2 van het ERK. Het onlineplatform is 24/7 beschikbaar. Dankzij dit programma kunt u in uw eigen tempo uw vooruitgang plannen. Mondelinge taalvaardigheid wordt op locatie bij Alliance Française zelf geoefend of via virtuele klassen, afhankelijk van uw voorkeur.

Waarom voor dit programma kiezen ?

U kunt in uw eigen tempo online leren

U zult interactieve activiteiten ontdekken

U zult worden begeleid door een leraar gedurende het programma

U zult de spreekvaardigheid bij de Alliance Française oefenen of in een virtuele klas

U kunt flexibel bijeenkomsten organiseren

De online cursus

coursenligne

De online cursus is verdeeld in zes eenheden. De cursus start met module 0, waarin studenten de mogelijkheid krijgen om kennis te maken met hun cursusomgeving. De volgende vijf modules hebben een soortgelijke structuur. Zij zijn gebaseerd op een communicatieve benadering van de taal.  Door geconfronteerd te worden met praktische situaties leer en oefen je verschillende activiteiten en situaties.

Tutoraat

De leraren van de Alliance Française zijn bekwaam en bevoegd om Frans te geven aan volwassenen. Hun doel is om ervoor te zorgen dat hun studenten succesvol de Franse taal leren en hun niveau beheersen. Hierdoor zijn zij alert op de behoefte en het ritme van hun studenten. De docenten beantwoorden de educatieve, praktische en technische vragen van studenten. Verder zullen de docenten het werk van de studenten corrigeren,  leiden zij de mondelinge sessies en verzorgen de evaluaties.

slype

De virtuele klas is een hulpmiddel van videobijeenkomsten dat de cursus ondersteuning biedt. De student kan overal live interactie hebben met de leraar. De leraar zal volgens vaste educatieve doelen en de wensen van studenten vragen beantwoorden met behulp van de beschikbare middelen voor live interactie en van het ‘shared board’.

Onze doelen

Om uw succes te garanderen, verplicht de Alliance Française zich tot:

wall-clockHet respecteren van uw beschikbaarheid

poseHet aanbieden van zo flexibel mogelijk onderwijs

blog4-1Het belangstellend zijn voor uw behoeften en opmerkingen

woman93Het reactief zijn

Hoe inschrijven?

1
2
3
4
5
6

Vraag om een afspraak

Contact