Franse cursussen voor bedrijven

business people

De Alliance Française ondersteunt private en publieke instellingen met effectieve en op maat gemaakte programma’s om uw vraag naar Frans onderwijs te vergemakkelijken. Ongeacht of u al zaken doet met Franstalige landen of dat u uw zakelijke activiteiten wilt uitbreiden met Franstalige partners, de Alliance Française de La Haye is het aangewezen instituut om Franse cursussen aan te bieden, eveneens als cursussen gericht op de Franse en Franstalige cultuur.

Kwaliteit

De Alliance Française de La Haye besteedt veel aandacht aan de persoonlijke relatie: uw tevredenheid en welzijn zijn essentieel voor ons. Ons team van docenten heeft veel ervaring in het onderwijzen van het Frans. Van al onze docenten is Frans de moedertaal en zijn ze gekwalificeerd in het onderwijzen van Frans als vreemde taal. Dit is een belangrijk criterium voor een vruchtbare samenwerking en voor het uiteindelijke succes van elke training.

Ons aanbod:

  • Groepslessen
  • Privélessen
  • Online cursussen
  • Conversatielessen
  • Officiële diploma's/certificaten (DELF/DALF, TCF, TEF)

Voor meer informatie, gelieve contact op te nemen met pedagogie@aflahaye.nl.

Zij gingen u voor

Sinds 1997, hebben bedrijven, Nederlandse ministeries en andere internationale organisaties, zoals ICC, ICTY, OPCW, EPO en NGO's hun vertrouwen in de Alliance Française gesteld.

images
International_Baccalaureate_logo
opcw-logo
ICTY_logo
cpi-1
1280px-European_Patent_Office.svg

Geloofwaardigheid

credibilite

Alliance Française de La Haye besteedt veel aandacht aan de persoonlijke relatie: uw tevredenheid en welzijn zijn essentieel voor ons. Ons team van docenten heeft veel ervaring in het onderwijzen van het Frans. Van al onze docenten is Frans de moedertaal en zijn ze gekwalificeerd in het onderwijzen van Frans als vreemde taal. Dit is een belangrijk criterium voor een vruchtbare samenwerking en voor het uiteindelijke succes van elke training.

Alli@nce online

alliance digtale

Alliance Francaise de la Haye presenteert met trots haar deskundigheid in het geven van Franse cursussen. Ons doel is het waarborgen van vooruitgang en succes van onze studenten en hun te begeleiden in het communiceren in de Franse taal. Verder beschouwen wij innovatie als middel om het leerrendement van onze studenten te bevorderen. Onze lokalen zijn ingericht met computers en interactieve white boards. De leerkrachten van Alliance Francaise zijn bekwaam om met deze innovatieve middelen te werken.

Alli@nce online

Certificaten, Cursussen Frans, Workshops

Alliance Française de La Haye is ook…

exam

Een officieel erkend examencentrum voor de DELF/DALF, de TCF, TEF en DAEFLE.

CERTIFICATEN

Biedt een breed scala aan cursussen, voor beginners tot gevorderden (algemeen Frans, Frans voor specifieke doelstellingen, ...).

Cursussen

atelier

Literatuur,  Theater, Conversatielessen, les Jeudis-vendredis matins van de Alliance Française.

workshops

contact