Kindercursussen

De Alliance Française de La Haye heeft diverse cursussen Frans ontwikkeld die geschikt zijn voor kinderen. Er worden groepen gevormd op basis van leeftijd en niveau. Onder begeleiding van gespecialiseerde en dynamische docenten, nemen de kinderen deel aan tal van leuke activiteiten: ze leren door het lezen van fabels, verhalen, spelletjes of door mondelinge en schriftelijke activiteiten. Het doel is om spelenderwijs Frans te leren en/of te verbeteren.

Twee soorten cursussen

Bij de Alliance Française de La Haye bieden wij cursussen aan die aangepast zijn aan de behoeften van kinderen en die we als volgt hebben ingedeeld:

Waarom voor de Alliance française kiezen?

enfant contents

Een ludieke en interactieve benaderingswijze

07

Vrolijke en energieke leraren, opgeleid in de meest moderne lesmethoden

06

Klaslokalen met multimedia apparatuur en geschikt kindermeubilair

Franstaligen 6-12 jaar

cours enfants1
Deze cursus is bedoeld voor Franstalige kinderen van 6 t/m 12 jaar die elke dag Frans spreken en zonder moeite gesproken Frans begrijpen.

Zij blijven hun beheersing van de taal verbeteren en hun schrijf- en leesvaardigheid ontwikkelen door middel van ludieke en interactieve activiteiten.

Deze cursus is verdeeld volgens het niveau van de Franse basisschool: CP, CE1 en CE2-CM1-CM2.

rooster & prijzen

Niet-Franstalig 4-5 jaar

cours enfantsfle45

In de cursus Frans voor 4 tot 5-jarigen, krijgt uw kind een introductie van de Franse taal zodat hij/zij van jongs af aan in staat is om te leren en te communiceren in het Frans.

Uw kind zal deze nieuwe taal ontdekken door middel van verschillende leuke en leerzame activiteiten (rijmpjes, liedjes, verhalen, knutselactiviteiten ...).

rooster & prijzen

Niet-Franstalig 6-8 jaar

cours enfantsfle68

De Franse les voor 6 tot 8-jarigen is verdeeld in drie niveaus: niveau 1, niveau 2 en niveau 3. Deze niveaus volgen het Europees Referentiekader voor Talen (ERK).

Kinderen worden aangemoedigd om zich te uiten door middel van concrete communicatiesituaties, zintuiglijke activiteiten, spelletjes, liedjes en verhalen.

rooster & prijzen

Niet-Franstalig 9-12 jaar

adofle

De cursussen Frans voor 9 tot 12-jarigen is verdeeld in drie niveaus: niveau 1, niveau 2 en niveau 3. Deze niveaus volgen het Europees Referentiekader voor Talen (ERK).

Kinderen worden aangemoedigd om zich te uiten door middel van concrete communicatiesituaties, zintuiglijke activiteiten, spelletjes, liedjes en verhalen.

rooster & prijzen

Contact