Privécursus

De Alliance Française verzorgt ook (semi)privélessen, zowel klassikaal als online, om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Wilt u in en sneller tempo vooruitgang boeken of zich richten op een bepaald domein? Wij zullen samen met u een volledig gepersonaliseerd programma opzetten. De tijdstippen van de doordeweekse lessen zijn flexibel en u kunt beginnen wanneer u maar wilt.

Of u nu op zoek bent naar algemeen Frans, zakelijk Frans, diplomatiek Frans, conversatie of examenvoorbereiding, onze gespecialiseerde docenten zullen u individueel optimaal begeleiden.

OFFERTE AANVRAGEN

CURSUS OP MAAT

Wij bieden individuele cursussen aan voor ieder niveau, van beginner tot vergevorderd
  • De cursussen zijn geschikt voor kinderen, jongeren en volwassenen
  • De cursussen kunnen plaatsvinden op de Alliance Française of bij u thuis/op het werk
  • De lessen kunnen worden gevolgd door 1 à 3 personen
  • De tijdstippen zijn flexibel en aan te passen aan uw wensen
  • Het programma kan zowel intensief als extensief worden gevolgd
  • Vanaf 20 uur aan privélessen wordt er een korting aangeboden

PRIVÉCURSUS ONLINE

 

Wij bieden ook online cursussen aan die volledig aangepast zijn aan uw beschikbaarheid en voorkeuren. De lessen gericht op algemeen Frans worden aangeboden op het niveau A1 t/m B2 van het ERK. Via een online platform, dat 24 uur per dag toegankelijk is, komt u terecht bij uw cursus. Op deze manier kunt u in uw eigen tempo leren. Aan de mondelinge taalvaardigheid wordt op de Alliance Française of via een virtueel klaslokaal, naargelang uw wensen, gewerkt.

ONLINE PRIVÉCURSUS

Contact