Vacature: Assistant verantwoordelijke Receptie (deeltijd)

De Alliance Française de La Haye (AFLH) is een Nederlandse organisatie die deel uitmaakt van een wereldwijd netwerk van bijna 800 verenigingen in 140 verschillende landen. De Alliance française van Den Haag is de hoofdvestiging van de 34 Alliances françaises in Nederland. Wij ontvangen elk jaar ongeveer 1000 cursisten afkomstig uit 60 verschillende landen. Naast onze hoofdactiviteit als Taalcentrum (Frans en Nederlands) organiseert en co-organiseert de AFLH veel verschillende culturele evenementen (lezingen auteurs, exposities, theater) gedurende het hele jaar.

Tijdsbestek :

 De functie bedraagt maximaal 50 uur per maand waarvan; één middag door de week (16.00-19.00 uur) en de zaterdagochtend (9.00-13.00 uur)

Eventueel het sporadisch helpen bij evenementen zoals opendagen en culturele activiteiten.

Functieomschrijving :

 Receptie en ontvangst: de kandidaat zal verantwoordelijk zijn voor de receptie en het beantwoorden van ons publiek  in persoon, per telefoon en per e-mail tevens als de communicatie met externe partijen en leveranciers. Je informeert op een passende manier over verschillende elementen van het aanbod van AFLH; groepscursussen, privécursussen, online cursussen, kindercursussen, examens en culturele activiteiten. Hiervoor heb je een basis van berichtgeving tot je beschikking maar men dient ook aanspraak te kunnen doen op zijn of haar autonomie en reactievermogen.

 Administratie: je ondersteunt de logistiek van de organisatie en de lessen (het controleren en corrigeren van rooster- en lokaalindelingen, het inplannen van niveautesten, het opmaken van certificaten en verklaringen van deelname etc.) en de structuur ( aanschaf van papier en kantoorbenodigdheden, het bijvullen en schoonmaken van koffieapparaat, controle van gemeenschappelijke ruimtes naast de activiteit van ons schoonmaakbedrijf.)

 Financiele administratie: Het verwerken van de betalingen pin- en contanten, het verzorgen van terugbetalingen in contanten. Het controleren van de kassa op de dagen dat je aanwezig bent.

 Competenties

  • Een goede beheersing van het Frans, Engels en Nederlands is gewenst
  • Technische vaardigheden en kennis van Microsoft Office (Word, Excel, Outlook)
  • Ervaring binnen Community Management en grafische vaardigheden zijn een pré

 Je bent grondig, flexibel, hebt een ondernemende houding, sterke sociale vaardigheden en een goed gevoel voor diplomatie.

Meer informatie: info@aflahaye.nl

Solliciteren: info@aflahaye.nl