Emmapark 6, 2595 ET Den Haag
Leren bij de Alliance française in den Haag
Een taal- en cultureel centrum gespecialiseerd in het onderwijzen van Frans als vreemde taal sinds 1890.

De Alliance Française in Den Haag is gespecialiseerd in het onderwijzen van Frans als vreemde taal. De Alliance draagt eveneens bij aan het organiseren van culturele evenementen in Den Haag en omgeving. Alliance Française is een non-profitorganisatie.

FRANSTALIG TEAM

De Alliance Française in Den Haag beschikt over zeer goede docenten Frans.

MOEDERTAALSPREKERS
Gediplomeerd
Gespecialiseerd
Modern
DIGITALE SCHOOLBORDEN
TV interactives

Wij beschikken over zeven lokalen uitgerust met digitale schoolborden zodat multimediamiddelen beter toegepast kunnen worden.

BEGELEIDENDE WEBSITE

Het leren gaat thuis verder! Je kunt de aantekeningen van je eigen les downloaden, online oefenen en met je docenten communiceren via een speciaal platvorm.

Adres
Adres

Emmapark 6, 2595 ET Den Haag

Vervoer

We zitten op 10 minuten lopen vanaf station Den Haag Centraal, dichtbij een halte voor buslijnen 24, 43, 44 en tramlijnen 2 en 6.

ARJUN KRISHNAN
Arjun Krishnan

Als student elektronische engineering leerde ik Frans voor mijn plezier en om iets anders te doen te hebben naast mijn studie engineering. Maar langzamerhand kreeg ik steeds meer passie voor de taal. Ik was begonnen met Frans leren tijdens mijn verblijf op het eiland Mauritius. Ik leerde alleen maar een taal, maar het Frans heeft me ook geholpen om mijn ideeën veel gemakkelijker te uiten. Ik was destijds introvert, maar het Frans heeft me vertrouwen gegeven om me goed uit te drukken. Ik heb zelfs besloten om mijn niveau nog verder te ontwikkelen en ik heb het DELF examen gedaan. Bij Amazon was DELF B2 ook een vereiste competentie, aangezien we voor Franse ondernemingen werkten en ons gevraagd werd om met onze klanten altijd in het Frans te communiceren.

beautiful-blond-hair-blue-1326946
Charlotte
Advocaat

Bij de Alliance Française bevalt de onderwijskundige vooruitgang me en de leraren hebben een luisterend oor. Bovendien vind ik het leuk om met studenten te kunnen communiceren die uit alle hoeken van de wereld komen. De talrijke hulpmiddelen die in Moodle beschikbaar zijn, vormen verder een waardevol hulpmiddel. Waarom voor de Alliance Française in Den Haag kiezen? Het is een hartelijke omgeving en de leraren zijn uitstekend!

casual-college-connection-1438081
Geert
Ingenieur

Mijn docenten komen uit Frankrijk en de uitwisselingen tijdens de lessen zijn in het Frans. We spreken Frans! Mijn docenten zijn altijd beschikbaar als ik ergens moeilijkheden mee heb, vooral bij grammatica en de uitspraak. Dat helpt me om gemakkelijker de Franse taal te leren. Dus als je Frans wilt leren, raad ik je zeker aan om je bij de Alliance Française in Den Haag in te schrijven.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.