Emmapark 6, 2595 ET Den Haag

Diplômes de Français Professionnel

De Diplômes de Français Professionnel (DFP) zorgen er voor dat in een steeds competitievere wereldmarkt, uw professionele taalvaardigheid Frans in de industrie waarin u werkt, naar voren te brengen, ongeacht uw niveau. Een echte aanwinst voor uw CV!

Deze diploma’s worden uitgereikt door de Kamer van Koophandel Paris Ile-de-France en zijn levenslang geldig!

Internationale betrekkingen

Het Diplôme de Français Professionnel Relations internationales is levenslang geldig en werd opgesteld op verzoek van het Franse Ministerie van Europa en Buitenlandse Zaken et de Organisation Internationale de la Francophonie.

Het diploma komt de behoefte aan training en certificering in professioneel Frans tegemoet voor diplomaten, internationale ambtenaren (die een rol kunnen spelen in internationale of Europese instellingen), journalisten, wiens Frans vaak de eerste of tweede werktaal is.

Zakelijk

Het “Diplôme de Français Professionnel Affaires” is levenslang geldig en bewijst dat u in staat bent om de Franse taal zowel mondeling als schriftelijk efficiënt te gebruiken in de meest voorkomende situaties van professionele communicatie, en dat u operationeel bent om relationele, administratieve en commerciële functies binnen het bedrijf te voltooien.

Dit diploma is met name bedoeld voor personeel van bedrijven of besturen in alle functies die hen schriftelijk of mondeling in contact brengen Franstalige gesprekspartners.

Tourisme-Hotel-Horeca

Dit diploma is levenslang geldig en is bedoeld voor professionals in de hotel-, toerisme- en horecasector, waarvan de missie klanten verwelkomen is. Bijvoorbeeld, receptionisten, grondafhandelaars, reisadviseurs, touroperators, gidsen, entertainers, serveerders en kelners.

Diplômes de Français Professionnel

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.