Emmapark 6, 2595 ET Den Haag
Kinderen
Frans leren terwijl je je vermaakt!

De Alliance Française de La Haye heeft speciaal ontworpen cursussen Frans voor kinderen.

Onder begeleiding van dynamische docenten Frans die gespecialiseerd zijn in het lesgeven aan kinderen, en gegroepeerd op leeftijd en niveau, nemen de kinderen deel aan een breed scala aan leuke activiteiten. Het doel van deze cursussen is om de Franse taal te ontdekken en/of te perfectioneren terwijl ze plezier hebben.

Naast het ontdekken van een vreemde taal, kunnen onze kindercursussen ook een gelegenheid zijn om een niveau Frans te perfectioneren, zodat ze voldoende vaardigheden hebben om deel te nemen aan de officiële DELF Prim of DELF Junior examens.

WAAROM VOOR DE ALLIANCE FRANÇAISE IN DEN HAAG KIEZEN?

ONDERWIJSMETHODE

Al doende leert men!

Het leren van een taal gaat vaak spelenderwijs. De Alliance Française biedt verschillende spellen aan, zoals kaartspellen, domino, memory en interactieve spelletjes op een tablet.

MODERN

De leslokalen zijn uitgerust met digitaal materiaal dat een belangrijk ondersteunend middel is voor het onderwijs naast het meer klassieke lesmateriaal.

DOCETEN

De docenten zijn moedertaalsprekers, dynamisch, gediplomeerd en opgeleid volgens de nieuwste onderwijsmethodes.

ONZE CURSUSSEN

FRANSTALIG FLAM

Spreekt je kind thuis al Frans? Heeft je kind onderwijs gehad op een Franse school? Door deze cursussen zal je kind zijn spreek- en schrijfvaardigheid verdiepen.

NIET FRANSTALIG FLE

Wil je kind Frans leren of zijn niveau verbeteren?
Deze cursussen geven ze een solide basis in de Franse taal.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.