Emmapark 6, 2595 ET Den Haag
Kinderen
Frans leren terwijl je je vermaakt!

De Alliance Française de La Haye biedt verschillende soorten cursussen Frans die speciaal op kinderen zijn afgestemd.

Onder leiding van dynamische Franse leerkrachten die gespecialiseerd zijn in het onderwijs van kinderen en ingedeeld volgens hun leeftijd en niveau, nemen de kinderen deel aan allerlei ludieke activiteiten: persartikelen schrijven, tentoonstellingen organiseren, handenarbeid verrichten, gedichten schrijven, zingen, enz. Zij leren hun niveau te verbeteren door te lezen en te luisteren naar fabels en verhalen, en door spelletjes te spelen. Het doel van deze cursussen is de Franse taal te ontdekken en/of te verbeteren terwijl ze plezier maken.

Naast de ontdekking van een vreemde taal, kunnen onze kindercursussen ook een gelegenheid zijn om een niveau Frans te verbeteren om voldoende vaardigheden te hebben om de officiële DELF Prim of DELF Junior examens af te leggen.

Waarom voor de Alliance Française in Den Haag kiezen?

Onderwijsmethode

Al doende leert men!

Het leren van een taal gaat vaak spelenderwijs. De Alliance Française biedt verschillende spellen aan, zoals kaartspellen, domino, memory en interactieve spelletjes op een tablet.

Modern

De leslokalen zijn uitgerust met digitaal materiaal dat een belangrijk ondersteunend middel is voor het onderwijs naast het meer klassieke lesmateriaal.

Docenten

De docenten zijn moedertaalsprekers, dynamisch, gediplomeerd en opgeleid volgens de nieuwste onderwijsmethodes.

Onze cursussen

Franstalig FLAM

Spreekt je kind thuis al Frans? Heeft je kind onderwijs gehad op een Franse school? Door deze cursussen zal je kind zijn spreek- en schrijfvaardigheid verdiepen.

Niet Franstalig FLe

Spreekt je kind niet vloeiend Frans, maar hij leert het wel op school?
Door deze cursussen zal hij een solide basis in de Franse taal krijgen.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.