Emmapark 6, 2595 ET Den Haag
CURSUSSEN FRANS
Een gevarieerd aanbod aan cursussen Frans, voor elk wat wils.

De Alliance Française in Den Haag heeft een ruim assortiment aan cursussen, van beginnersniveau tot een niveau voor gevorderden en op uiteenlopende manieren (intensief/extensief, avondcursus, speciale cursus, zomercursussen, bedrijfscursussen …). Aan het einde van de cursus krijgt de deelnemer een niveaucertificaat of een deelnamecertificaat, afhankelijk van de behaalde resultaten tijdens de eindtoetsen.

ONS GEVARIEERD AANBOD

GROEPSCURSUSSEN

De cursussen Frans zijn in overeenstemming met de niveaus van het ERK

Om te weten wat je huidige niveau is, kun je online een plaatsingstoets maken. Je komt dan in een klas met een niveau dat bij je past en je zult continu vorderingen maken.

KINDEREN

Frans leren terwijl je je vermaakt!

Onder leiding van gespecialiseerde en dynamische docenten en in groepen die passen bij hun niveau en leeftijd kunnen kinderen deelnemen aan verschillende leuke activiteiten.

E-LEARNING

Leer snel en gemakkelijk online Frans

Je vindt de cursus die precies bij je past en die je dankzij onze docenten en ons online leerplatform vanaf je eigen bureau kunt volgen.

ONS AANVULLEND AANBOD

Cursussen op maat: privé- en bedrijfscursussen

Wij bieden individuele cursussen voor elk niveau, van beginners tot perfectionering door middel van een niveau voor gevorderden, voor particulieren, maar ook voor bedrijven.

Workshops

Deze cursussen zijn ontwikkeld om je leertraject aan te vullen. In een gezellige omgeving zijn er workshops over literatuur op donderdag- en vrijdagochtend, en workshops voor theater en conversatiecursussen om je leertraject aan te vullen.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.