Emmapark 6, 2595 ET Den Haag

Franstalige kinderen

Spreekt uw kind thuis Frans? Ging hij/zij naar een Franse school? Deze cursussen zullen hem in staat stellen zijn mondelinge en schriftelijke vaardigheden te verbeteren.
Onze FLM-cursussen (Français Langue Maternelle) zijn speciaal ontworpen voor Franstalige kinderen van 4 tot 16 jaar oud die dagelijks (of regelmatig) Frans spreken en die de gesproken Franse taal zonder moeite begrijpen. De kinderen zullen hun taalvaardigheid blijven verbeteren, vertrouwen krijgen in hun Franse taalvaardigheid en hun schriftelijke uitdrukking en begrip ontwikkelen door middel van leuke en interactieve activiteiten. Het leerplan van deze cursussen volgt de indeling van de taalvaardigheden van het Franse nationale onderwijssysteem.

Zij-instroom is mogelijk. Neem dan contact met ons op voor de aangepaste prijslijst

Creatief

Kaarten maken, of kalenders, papieren bloemen of grotere projecten, zoals het schrijven van een verhaal, een boek illustreren, of een reportage maken. Door het uitvoeren van al deze activiteiten kunnen kinderen hun taalvaardigheden in praktijk brengen en door concrete dingen te maken, krijgt het leren meer betekenis voor ze.

Aangepast

Door een onderscheidende onderwijskundige aanpak kan elk kind de taal perfectioneren, rekening houdend met de behoeften die bij zijn leeftijd passen. Elk kind vindt zo zijn plaats in de groep.

Ontwikkeling

Wat de leersnelheid van de taal van elk kind ook is, de docent past zich aan het individuele kind en het tempo van de groep aan. Door gevarieerde activiteiten gedurende het hele jaar aan te bieden, kan de scholing van de kinderen ontwikkeld worden waardoor ze steeds zelfstandiger worden.

Ons aanbod

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.