Emmapark 6, 2595 ET Den Haag

NIET FRANSTALIG – FLE

Spreekt je kind geen Frans en wil het graag leren? Of leert hij of zij het op school en wil het graag verbeteren?

Onze cursussen FLE (Frans als vreemde taal) zullen hem/haar in staat stellen een stevige basis in het Frans te verwerven. Deze cursussen zijn bestemd voor niet-Franssprekende kinderen van 4 tot 16 jaar die volledig beginners zijn in de Franse taal of die reeds met het leren ervan op school zijn begonnen. Zij zullen het Frans ontdekken of perfectioneren via ludieke en interactieve activiteiten en talrijke pedagogische projecten. Deze cursussen volgen de indeling van de pedagogische handleidingen, aangepast aan de leeftijd en het niveau van elke groep en aan de voortgang van het ERK.

Zij-instroom is mogelijk. Neem dan contact met ons op voor de aangepaste prijslijst.

Gezellig

De kinderen worden uitgenodigd om in groepjes samen te werken om een activiteit uit te oefenen. Door de vele gevarieerde activiteiten kunnen kinderen hun sterke punten laten zien, maar ook hun zwakke punten leren ontwikkelen. Elkaar helpen en een goed humeur zijn de sleutelwoorden van deze cursus.

interactief

De leslokalen zijn uitgerust met digitaal materiaal dat een belangrijk ondersteunend middel is voor het onderwijs naast het meer klassieke lesmateriaal. Het overnemen van het digibord van de docent wordt kinderspel.

Ludiek

Al doende leert men!

Het leren van een taal gaat vaak spelenderwijs. De Alliance Française biedt verschillende spellen aan, zoals kaartspellen, domino, memory en interactieve spelletjes op het digibord. Genoeg keus waardoor kinderen zich kunnen ontwikkelen in de taal.
.

ONS AANBOD

4-5 JAAR

6-8 JAAR

9-12 JAAR

12-16 JAAR

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.