Emmapark 6, 2595 ET Den Haag

Wat een vreugde om deze maand februari te beginnen met onze vaste illustratrice Clémentine Latron. Ter gelegenheid van haar nieuwste uitgave, “P’tit chef”, bezocht de auteur op woensdag 2 februari verschillende kinderklassen om vragen te beantwoorden, te discussiëren over koken en een hapje te eten met andere eetliefhebbers! Na deze geweldige uitwisseling was het tijd voor de oudere kinderen om Marie Masi van onze partnerboekhandel, Stanza, te ontmoeten voor een signeersessie. Lezers kregen de kans om “Les Expats” en/of “P’tit Chef” te kopen met een persoonlijke handtekening van Clémentine Latron en te luisteren naar haar uitleg over haar inspiratie, technieken en artistieke achtergrond.

En dan, op zaterdag de 5de, sloten we de week af met de illustratieworkshop voor kinderen van 7-12 jaar! De tekenaar leidde een tekenworkshop over het thema interculturaliteit, met name over de verschillen tussen Frankrijk en Nederland.

Een leuke tijd die we nu al graag willen herhalen!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.