Emmapark 6, 2595 ET Den Haag

FRANS OP SCHOLEN IN NEDERLAND

Een behoorlijk aantal initiatieven bestaan al om de Franse en Frantalige talen en culturen te bevorderen in Nederland, waaronder de landelijke Dag van de Franse taal (DvdFt). Enkele actoren van de Francophonie kwamen 6 jaar geleden samen om deze speciale dag te lanceren, onder de initiatief van de Ronde Tafel Frans (RTF).

 

 

 

 

Deze landelijke dag, die plaatsvindt op meer dan 600 Nederlandse scholen, is een kans om de Franse taal te vieren en leerlingen te herinneren hoe belangrijk het is om Frans te leren. Hier is een terugblik van de landelijke lancering van de 2019 editie van de DVDFT, waar Alliance française de La Haye een actieve rol aangenomen heeft, door workshops te organiseren rondom de Franse taal, de mode maar ook moderne Franstalige liedjes.

 

 

 

 

 

Deze aflevering van Destination La Haye kunt u bekijken via deze link:

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.