Emmapark 6, 2595 ET Den Haag

Met veel plezier werden jong en oud afgelopen zaterdag vervoerd door het muzikale sprookje dat werd georkestreerd door Marie Masi van de boekhandel Stanza en Hélène Perrotin, pianiste en oprichtster van de Creamuzz-school. Dit evenement is ook het resultaat van de samenwerking met Français du Monde.

Op 11 december kwamen vele gezinnen de voordracht van het beroemde sprookje uit Lapland bijwonen. De voorstelling werd begeleid door een live soundtrack van een professionele muzikant en een diavoorstelling van foto’s en illustraties. Gedimde lichten, poefs en kaarsen waren ook beschikbaar om in de beste omstandigheden een boeiend moment te delen op “De Reus van het Land van Ijs”. Een Franstalige boekenstand van de boekhandel Stanza was voor de gelegenheid aanwezig.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.