Emmapark 6, 2595 ET Den Haag

De huidige periode is ook een gelegenheid om gebruik te maken van het onlinesysteem om mooie afspraken te maken om te delen.

En in november hebben we de presentatie van de literaire prijzen van 2021 (Goncourt, Renaudot, Fémina, enz.) door Marie Masi, hoofd van de Franse afdeling van de boekhandel Stanza, voor de tweede keer online kunnen organiseren.

Dit evenement in samenwerking met de Accueil de la Haye, de Alliance française de Rotterdam en Français du Monde ADFE was in de eerste plaats een gelegenheid om meer te weten te komen over de geschiedenis van deze literaire prijzen en de redenen voor deze overvloed die zo specifiek is voor Frankrijk, en vervolgens om de meningen van Marie over de verschillende prijswinnaars te verzamelen en samen ideeën uit te wisselen.

Om de vergadering in zijn geheel te bekijken: https://youtu.be/5NnVri2xoEQ

Tot ziens in november 2022 😉.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.