Emmapark 6, 2595 ET Den Haag
BIBLIOTHEEK
Ontdek onze tweetalige bibliotheek, jeugdbibliotheek en digitale bibliotheek.

De missies van een Alliance Française zijn het promoten van de Franstalige culturen en van de cultuur van het land. Wij bieden je daarom een zo groot mogelijke toegang tot Franstalige en Nederlandse boeken.

Culturethèque

culturtechque-sur-le-tv_x487a

Gratis toegang voor al onze leden tot de grootste Franstalige digitale bibliotheek ter wereld (meer dan 200.000 mogelijkheden). De Culturethèque omvat dagbladen, weekbladen, boeken, stripboeken, muziek en jeugdboeken.

TWEETALIGE BIBLIOTHEEK

IMG_7390_xlarge

Toegang tot de grootste tweetalige bibliotheek van de stad in het Frans en het Nederlands. Er zijn meer dan 200 boeken te leen voor de leden van de Alliance Française in Den Haag. Deze bibliotheek heeft hedendaagse literaire werken, alle beschikbaar in het Frans en het Nederlands.

JEUGD

IMG_7359_xlarge

Dankzij de ontwikkeling van ons aanbod aan kindercursussen bieden,
wij toegang tot een grote selectie kinderliteratuur die ook te leen is voor leden van de Alliance Française in Den Haag.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.