Emmapark 6, 2595 ET Den Haag
Privécursussen
De Alliance Française organiseert particuliere of semi-particuliere cursussen met aanwezigheid van een docent of online, al naar gelang je specifieke doelen.

Of het nu gaat om sneller de taal te leren of om je te richten op een specifiek gebied, wij kijken samen naar een gepersonaliseerde aanpak.

De cursussen vinden plaats op maandag tot donderdag van 09.00 tot 21.00 uur en op vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. Ze kunnen op elk moment van het jaar starten.

Vul onze behoeftenanalyse in om een offerte op maat te ontvangen.

Algemeen Frans
Specifieke behoeften
Kinderen
Neem contact met ons op

Goed beginnen

Stapje voor stapje
Behoefteanalyse:
Wil je gebruik maken van een aanbod dat aangepast is aan je behoeften? Vul dan de behoefteanalyse in en wij zullen contact met je opnemen om een gepersonaliseerd aanbod te doen.
JE GEPERSONALISEERDE AANBOD
Na ontvangst van de analyse van de behoeften, zullen wij contact met u opnemen om uw persoonlijke offerte te bepalen, zodat deze aan uw behoeften en wensen voldoet.
Kalender
Nu we precies weten wat uw pedagogische behoeften zijn, moeten we uw planning bepalen.
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.