Emmapark 6, 2595 ET Den Haag

GROEPSCURSUSSEN

De cursussen Frans zijn in overeenstemming met de niveaus van het ERK: A1, A2, B1, B2, C1 & C2

Om te weten wat je huidige niveau is, kun je online een plaatsingstoets maken. Je komt dan in een klas met een niveau dat bij je past en je zult continu vorderingen maken.

A1- Beginner
Dit is het basisniveau voor het gebruik van de taal. Je bent in staat tot eenvoudige interactie: je kunt iets over jezelf vertellen en over je directe omgeving. Niveau A1 is onderverdeeld in twee deelniveaus.
A2- Basisgebruiker
Je bent in staat om te communiceren in simpele en alledaagse taken. Je kunt beleefdheidsformaliteiten uiten en je bent in staat om een directe uitwisseling over vertrouwde en alledaagse kwesties te uiten. Niveau A2 is verdeeld in vier deelniveaus.
B1- Zelfstandige Gebruiker
Je gaat onafhankelijk worden. Je zult in staat zijn om een interactie voort te zetten: je kunt actief deelnemen aan een discussie en een en ander ook begrijpen. Je kunt advies geven en je mening uiten. Je kunt je redden in onvoorziene omstandigheden van het dagelijks leven. Niveau B1 is verdeeld in zes deelniveaus.
B2 – Gevorderd gebruiker
Aan het eind van niveau B2 heb je het niveau van een gevorderd gebruiker verworven en kun je een betoog houden om je mening te verdedigen, een standpunt ontwikkelen en onderhandelen. Je kunt gemakkelijk een sociaal gesprek voeren en je bent in staat om je eigen fouten te verbeteren. Niveau B2 is verdeeld in zes deelniveaus.
C1 – Zeer gevorderde gebruiker
Je bent in staat om gemakkelijk en spontaan te communiceren. Je hebt een grote woordenschat en je kunt de juiste uitdrukking vinden om je uit te drukken. Je kunt helder en zonder aarzeling formuleren, in goed opgebouwde zinnen. Hieruit blijkt dat je de structuur van de taal beheerst en kunt toepassen. Niveau C1 is onderverdeeld in zes verschillende cursussen.

Welk niveau moet ik kiezen?

Het doel is de taalkundige en culturele competenties van de studenten te perfectioneren en te ontwikkelen. Ze worden geplaatst bij de cursus die bij hen past nadat ze een individuele plaatsingstest hebben gemaakt.

Test uw niveau
Doe de plaatsingstest om te weten te komen wat uw niveau van het Frans is en kies de klas die het beste bij u past.
ARJUN KRISHNAN
Arjun Krishnan

Als student elektronische engineering leerde ik Frans voor mijn plezier en om iets anders te doen te hebben naast mijn studie engineering. Maar langzamerhand kreeg ik steeds meer passie voor de taal. Ik was begonnen met Frans leren tijdens mijn verblijf op het eiland Mauritius. Ik leerde alleen maar een taal, maar het Frans heeft me ook geholpen om mijn ideeën veel gemakkelijker te uiten. Ik was destijds introvert, maar het Frans heeft me vertrouwen gegeven om me goed uit te drukken. Ik heb zelfs besloten om mijn niveau nog verder te ontwikkelen en ik heb het DELF examen gedaan. Bij Amazon was DELF B2 ook een vereiste competentie, aangezien we voor Franse ondernemingen werkten en ons gevraagd werd om met onze klanten altijd in het Frans te communiceren.

beautiful-blond-hair-blue-1326946
Charlotte
Advocaat

Bij de Alliance Française bevalt de onderwijskundige vooruitgang me en de leraren hebben een luisterend oor. Bovendien vind ik het leuk om met studenten te kunnen communiceren die uit alle hoeken van de wereld komen. De talrijke hulpmiddelen die in Moodle beschikbaar zijn, vormen verder een waardevol hulpmiddel. Waarom voor de Alliance Française in Den Haag kiezen? Het is een hartelijke omgeving en de leraren zijn uitstekend!

casual-college-connection-1438081
Geert
Ingenieur

Mijn docenten komen uit Frankrijk en de uitwisselingen tijdens de lessen zijn in het Frans. We spreken Frans! Mijn docenten zijn altijd beschikbaar als ik ergens moeilijkheden mee heb, vooral bij grammatica en de uitspraak. Dat helpt me om gemakkelijker de Franse taal te leren. Dus als je Frans wilt leren, raad ik je zeker aan om je bij de Alliance Française in Den Haag in te schrijven.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.