Emmapark 6, 2595 ET Den Haag

Vakantie cursussen

Is uw kind van nature nieuwgierig en leert uw kind graag nieuwe dingen? Bij L’Alliance Française de La Haye, bieden wij uw kinderen de mogelijkheid aan om nieuwe activiteiten te ontdekken en tegelijkertijd de Franse taal te leren of te perfectioneren. Wat is er leuker dan Frans leren of oefenen door middel van te spelen, zingen, theater te spelen, te fotograferen, naar muziek te luisteren, verhalen te schrijven of SLAM!

Is uw kind Franstalig ? Of is uw kind niet-Franstalig? Geen zorgen, voor beide bieden wij 2 soorten cursussen aan die aangepast zijn aan het taalniveau van elke cursus.

Onze FLAM-workshop (voor Franstalige kinderen), vindt plaats in het pand van het Lycée français Vincent Van Gogh in Den Haag. Deze cursus is geschrikt voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar die thuis al vloeiend frans spreken. Het doel van deze cursus is om kinderen vertrouwen te geven in hun vermogen om zich in het frans (zowel mondeling als schriftelijk) uit te drukken. Dankzij leuke thema’s en meerdere activiteiten, kan uw kind zijn Franse woordenschat verrijken en verfijnen.

Onze FLE-workshop (niet-Franstalig) is geschrikt voor niet-Franstalige kinderen die al frans op school hebben geleerd of tijdens andere cursussen en die hun vaardigheden willen ontwikkelen. De FLE-cursussen vinden plaats op l’AFLH en verwelkomt kinderen van 7 tot 16 jaar. Door een verscheidenheid aan leuke activiteiten (luisteren naar liederen, het lezen van verhalen, bordspellen, interactieve spellen op de TBI,…) en het maken van een educatief project (maken van een pop-up boek, lezen van theatrale dialogen, illustratie van een tekst, het schrijven van een lied…), geven deze cursussen de mogelijkheid voor uw kind om vertrouwd te raken met de Franse taal.

We wachten op jou om Frans te spreken en te leren terwijl veel plezier te hebben!

Gezonheidsprotocol

In de huidige situatie en om de stage vlot te laten verlopen wordt er gevraagd de volgende regels te respecteren:

  • Respecteer zowel hygiënemaatregelen als de sociale afstand.
  • Kinderen moeten hun hadden wassen voordat ze de klas binnenkomen en verlaten
  • Hydroalcoholische gel wordt ter beschikking gesteld
  • Kinderen kunnen gevraagd worden om hun eigen pennen en potloden mee te nemen
  • De ouders mogen niet ter plekke blijven tijdens de cursus.
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.