Emmapark 6, 2595 ET Den Haag
children courses image

Is uw kind van nature nieuwgierig en leert uw kind graag nieuwe dingen? Bij L’Alliance Française de La Haye, bieden wij uw kinderen de mogelijkheid aan om nieuwe activiteiten te ontdekken en tegelijkertijd de Franse taal te leren of te perfectioneren.

Is uw kind Franstalig ? Of is uw kind niet-Franstalig? Geen zorgen, voor beide bieden wij 2 soorten cursussen aan die aangepast zijn aan het taalniveau van elke cursus.

Onze FLE-workshop (niet-Franstalig) is geschrikt voor niet-Franstalige kinderen die al frans op school hebben geleerd of tijdens andere cursussen en die hun vaardigheden willen ontwikkelen. De FLE-cursussen vinden plaats op l’AFLH en verwelkomt kinderen van 5 tot 16 jaar. Door een verscheidenheid aan leuke activiteiten (luisteren naar liederen, het lezen van verhalen, bordspellen,…) geven deze cursussen de mogelijkheid voor uw kind om vertrouwd te raken met de Franse taal.

Onze FLAM-workshop (voor Franstalige kinderen), vindt plaats in het pand van het Lycée français Vincent Van Gogh in Den Haag. Deze cursus is geschrikt voor kinderen tussen de 4 en 16 jaar die thuis al vloeiend frans spreken. Het doel van deze cursus is om kinderen vertrouwen te geven in hun vermogen om zich in het frans (zowel mondeling als schriftelijk) uit te drukken. Dankzij leuke thema’s en meerdere activiteiten, kan uw kind zijn Franse woordenschat verrijken en verfijnen.

We wachten op jou om Frans te spreken en te leren terwijl veel plezier te hebben!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.