Emmapark 6, 2595 ET Den Haag

Niet Franstalige kinderen

Deze cursus is ontwikkeld voor niet Franstalige kinderen van 6 tot 12 jaar die dagelijks Frans spreken en die zonder problemen de gesproken Franse taal begrijpen.
Ze zullen hier hun taalbeheersing perfectioneren en hun uitdrukkings- en schrijfvaardigheid ontwikkelen dankzij ludieke en interactieve activiteiten.
Deze cursussen volgen de indeling van het Franse nationale onderwijssysteem: CP, CE1-CE2 en CM1-CM2.

Zij-instroom is mogelijk. Neem dan contact met ons op voor de aangepaste prijslijst

Gezellig

De kinderen worden uitgenodigd om in groepjes samen te werken om een activiteit uit te oefenen. Door de vele gevarieerde activiteiten kunnen kinderen hun sterke punten laten zien, maar ook hun zwakke punten leren ontwikkelen. Elkaar helpen en een goed humeur zijn de sleutelwoorden van deze cursus.

interactief

De leslokalen zijn uitgerust met digitaal materiaal dat een belangrijk ondersteunend middel is voor het onderwijs naast het meer klassieke lesmateriaal. Een tablet pakken en het overnemen van de docent wordt kinderspel.

Ludiek

Al doende leert men!

Het leren van een taal gaat vaak spelenderwijs. De Alliance Française biedt verschillende spellen aan, zoals kaartspellen, domino, memory en interactieve spelletjes op een tablet. Genoeg keus waardoor kinderen zich kunnen ontwikkelen in de taal.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.