Emmapark 6, 2595 ET Den Haag

Du paillasson considéré du point de vue des hérissons van Matéi VISNIEC, door de groep Théâtre de l’Avalanche

In een notendop: een kleine kustplaats is overspoeld door een milde waanzin, waar demonstranten personages ontmoeten die wachten om gecremeerd te worden, waar je beter een veroordeelde moordenaar kunt zijn dan een timide commissaris. In een tiental nogal vrolijke en slim absurde sketches surf je mee op de golven van wat de auteur vaag theater noemt.

Beschrijving: Dit is een selectie en bewerking van een tiental sketches, waarvan sommige met elkaar verbonden zijn en andere die ons meenemen op een reis naar een compleet andere tijd en plaats. Wat deze scènes met elkaar gemeen hebben is een absurdistisch tintje vermengd met poëzie die zich bewust is van de huidige staat van onze wereld. Het doel is om ons aan het lachen te maken en tegelijkertijd onze kijk op de al te gangbare interpretaties van dingen en mensen te veranderen.

🗓️ Om 20.00 uur op donderdag 14 maart, vrijdag 15 maart en zaterdag 16 maart 2024
📍 Theater De Vaillant, Hobbemastraat 120, 2526 JS Den Haag
🎟️ 15 €
Boekingen voor donderdag 14 maart 2024: https://www.aflahaye.nl/nl/evenement/?eventId=445#/
Boekingen voor vrijdag 15 maart 2024: https://www.aflahaye.nl/nl/evenement/?eventId=446#/
Boekingen voor zaterdag 16 maart 2024: https://www.aflahaye.nl/nl/evenement/?eventId=447#/
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.