Emmapark 6, 2595 ET Den Haag

Het netwerk en het merk Ici on parle français heeft als doel een vriendelijke ervaring in het Frans te garanderen in steden en landen waar Frans niet de moedertaal is.

Het belangrijkste doel is om Franstalige bezoekers in staat te stellen om vrij en gratis op een interactieve kaart de plaatsen en commerciële en culturele etablissementen te vinden die hen een professionele service in het Frans kunnen bieden, evenals informatie over het lokale erfgoed.

In Italië gelanceerd door de Alliance Française de Padoue, sluiten de Alliances Françaises in Nederland zich aan bij dit avontuur, net als de Alliance Française de La Haye.

Vind de interactieve kaart HIER

Als u een winkelier, ambachtsman, zelfstandige professional, dienstverlenend bedrijf of HORECA-vestiging bent en u of een van uw werknemers Frans spreekt, of als u een lokaal bedrijf kent dat een welkom in het Frans biedt, neem dan contact met ons op via info@aflahaye.nl.

Wees een van de eersten om deel te nemen aan dit boeiende initiatief!

 

 

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.